Zostaję wróżbitą.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • str33t
    Rider
    • 2010
    • 625

Zamieszczone przez Mihau
    "wyślę sms-a na nich dla śmiechu" - pomyślało milion Polaków
    Tym bardziej, że wybory były w długi weekend, gdzie każdy siedział lekko wcięty

Komentarz

• Rok z Bagien
      L&K
      • 2010
      • 1172

Zamieszczone przez mozgi
      heheheh mi sie podoba :wink:
      Spróbuj na trzeźwo. :lol: :wink:

A ja dziś w pracy usłyszałem, że przy tym się fajnie okna myje.
      I coś w tym jest: widzisz biało-czerwonych w akcji, słyszysz Koko Spoko i czym prędzej idziesz myć okna. 8)

Komentarz

• Udesky
        RS
        • 2007
        • 1692
        • Octavia I (1U2)
        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez str33t
        Tym bardziej, że wybory były w długi weekend, gdzie każdy siedział lekko wcięty
        A w tedy disco polo smakuję najlepiej. :szeroki_usmiech
        W Polsce nie ma kryzysu.
        Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• stefcio
          Drive
          • 2010
          • 64

Zamieszczone przez Ficu
          Btw. jest tu jeszcze ktoś, kto nie przepada za sportem nazywanym Piłka Nożną? :diabelski_usmiech
          no nie przepadam za piłką nożną, chociaż mecze reprezentacji od czasu do czasu oglądam.
          Ale nie można tego nazwać sportem, bo toż to czysty biznes jest

A piosenka... cóż - będzie jajcarsko, ale nie podzielam opinii, że to jakis obciach.
          Wolę to, niż Dodę, Marylę Rodowicz czy Edytę Górniak śpiewających jakieś hymny

Komentarz

• PAOLO ESCO
            RS
            • 2009
            • 6626
            • Volkswagen
            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...54919&start=30
            PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• blackrs
              RS
              • 2008
              • 4826
              • Superb II combi (3T5)
              • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

ja się akurat cieszę z tego że będzie euro u nas i moim zdaniem przyniesie wiecej dobrego niz zlego.
              piosenki sa jakie sa za jakiś czas i tak nikt o nich nie będzie pamietał a ludzie z innych krajów mają troche luźniejsze i bardziej humorystyczne podejście od polaków i pewnie to odbiora jako żart a nie wiochę.
              dzięki temu że będzie euro sporo sie zmieni i tak jak kolega wcześniej pisal to zostanie. niestety my polacy potrafimy tylko narzekać i mówić jak to wszedzie jest pieknie a u nas tragedia.jak to mowią wszędzie pieknie gdzie nas nie ma....
              co do gry reprezentacji to po ostatnich wyczynach chlopakow z borussi zaczynam nawet wierzyć że przy odrobinie szczecia i bez głupich błędów może uda się wyjść z grupy.
              BYŁA o1 rs
              BYŁA o2 1.6
              JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Eidos71
                RS
                • 2011
                • 2050
                • Octavia II (1Z3)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez blackrs
                ja się akurat cieszę z tego że będzie euro u nas i moim zdaniem przyniesie wiecej dobrego niz zlego.
                Też tak myślę. Tą dobrą stroną (choć chyba nie dla nas) będzie to, że kolejny organizator euro nie będzie musiał się specjalnie "napinać", aby organizacja turnieju stała na wyższym poziomie, niż Euro 2012...
                Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• blackrs
                  RS
                  • 2008
                  • 4826
                  • Superb II combi (3T5)
                  • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

a ja myśle że tym odbrem akurat jest to ze paru naszych rodaków przy tym zarobi i juz zarabiają chociażby wszyscy który są związani z budowami od zwykłych pracownikow na budowie przez dostawców materiału nawet rolnikow którzy też są zatrudniani przy budowach dróg bo maja ciagniki ( tak jest na odciku ktory budują na wyjeździe ode mnie z miasta w strone wawy. na euro tez sporo ludzi zarobi hotele sklepiki knajpy,taxi itd itp. a to wszystko napedza gospodarke bo ten co zabarbia to wydaje jak wydaje to zarabia kolejny i tak to sie toczy. a ja swoim rodakom nie żałuję zarobku wrecz przeciwnie niech zarabiaja i niech sie bogacą w tedy wszystkim będzie lepiej
                  oczywiście sa tez minusy jak przekręty przy przetargach, niewypalcanie kasy dla podwykonawców itd ale tego sie niestety nie uniknie. moze niektorzy wyciągną wnioski i przy nast budowach tak już nie bedzie
                  ogólnie rzecz biorąc moim skomnym zdaniem jest dużo więcej plusów niz minusów
                  BYŁA o1 rs
                  BYŁA o2 1.6
                  JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Eidos71
                    RS
                    • 2011
                    • 2050
                    • Octavia II (1Z3)
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Chciałbym, aby więcej było plusów, jak minusów... Ale to okaże się dopiero przy ostatecznym rozrachunku, a więc za ok. 1,5 - 2 miesiące... Bo do plusów nie zaliczę raczej zarabiania przedsiębiorców i "przekręciarzy" na przewałach związanych z jakością i terminem wykonywania robót, które miały być gotowe na Euro, ani związanych z przewałami na materiałach i paliwie, jakie niby zużywane są na budowach infrastruktury drogowej... Do plusów nie zaliczę również podnoszonych przez sklepikarzy i różnego rodzaju usługodawców cen na produkty i usługi, które biją głównie w mieszkańców polskich miast-gospodarzy Euro... Uważam, że jako kraj-jeden ze współorganizatorów imprezy osiągniemy sukces, gdy nie ośmieszymy się przed resztą Europy i nie będziemy później wytykani palcami i przedstawiani jako przykład tego, jak nie powinno wyglądać organizacja takiej imprezy, jak ME w piłce nożnej...
                    Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                    MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• str33t
                      Rider
                      • 2010
                      • 625

Zamieszczone przez Eidos71
                      Do plusów nie zaliczę również podnoszonych przez sklepikarzy i różnego rodzaju usługodawców cen na produkty i usługi, które biją głównie w mieszkańców polskich miast-gospodarzy Euro...
                      I poza hymnem to mnie wkurza najbardziej. Ostatnio częściej bywam w Warszawie i jednak ceny są wyższe od innych miast, a mówi się że jeszcze troszkę wzrosną... :?

Komentarz

• PAOLO ESCO
                        RS
                        • 2009
                        • 6626
                        • Volkswagen
                        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dtg4htInexc&feature=player_embedded#![/youtube]

:diabelski_usmiech [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yfso91xKWCY&feature=player_embedded#![/youtube]

Komentarz

• lampion
                          Ambiente
                          • 2010
                          • 198
                          • Octavia II (1Z3)
                          • CLCB 2.0 TDI CR 140 KM

To ja też coś dorzucę :szeroki_usmiech
                          Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.

Komentarz

• PAOLO ESCO
                            RS
                            • 2009
                            • 6626
                            • Volkswagen
                            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=txm1mTTKl38&feature=related[/youtube] :Bojesie:

Komentarz

• Udesky
                              RS
                              • 2007
                              • 1692
                              • Octavia I (1U2)
                              • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Alvin wymiata. :szeroki_usmiech
                              W Polsce nie ma kryzysu.
                              Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

Pracuję...